Hoe reis ik naar Dominator Festival 2022?

Dominator Festival 2022 vindt plaats op 15 & 16 juli op Landgoed Duynenwater (voorheen E3 Strand) in Eersel. Weet je niet hoe je het beste naar het event kunt reizen? Hieronder vind je alle vervoersmogelijkheden met alles wat je daarover wil weten. Heb je nog steeds vragen of heb je advies nodig? Twijfel niet om contact met ons op te nemen via [email protected], we helpen je graag!

Dominator Festival 2022 vindt plaats op 15 & 16 juli op Landgoed Duynenwater (voorheen E3 Strand)
in Eersel.

Geen zin om te bobben? Dominator Festival is ook bereikbaar met de trein. Het dichtstbijzijnde station is Eindhoven Centraal. Het station is ongeveer 17 km verwijderd van de eventlocatie. Wil je de laatste trein halen? Zorg dat je niet later dan 23:00 weer terug op Eindhoven Centraal station bent.

Wees goed voorbereid op je reis en gebruik de ‘NS Reisplanner‘ of ‘9292’. Je kunt deze hulpmiddelen gebruiken om te achterhalen of (en hoe) werkzaamheden van invloed zijn op je reis. Plan je heenreis en terugreis een aantal dagen van tevoren met de app ‘Reisplanner Xtra’ of de website www.ns.nl.

Er rijden pendelbussen tussen Eindhoven Centraal en Dominator Festival op zaterdag. De bussen rijden vanaf heen en weer tussen Eindhoven Centraal en Dominator Festival. Een ticket voor de pendelbus op zaterdag (festival) is alleen in de online pre-sale verkrijgbaar voor €10,00 ex fee.

Op vrijdag en zondag rijdt er een pendelbus van de camping naar station Eindhoven en terug. Volg de borden op het station en op het terrein om bij de pendelbussen te komen. Tickets voor de pendelbus op vrijdag en zondag (camping) zijn alleen in de online pre-sale verkrijgbaar voor €15,00 ex fee.

Op een makkelijke en comfortabele manier naar Dominator Festival reizen? Onze officiële buspartners organiseren busreizen vanuit heel Europa, inclusief de meeste Nederlandse vliegvelden. Check deze lijst om een buspartner vanuit jouw land en buurt te vinden. Bij veel van deze buspartners is het ook mogelijk om een eigen opstapplek aan te bieden en/of een hele eigen busreis te organiseren met bijkomende leuke extra’s.

Organiseer je zelf een busreis? Meld je dan een week voorafgaand aan het event eenvoudig aan via deze pagina. Vertel ons het volgende: je busmaatschappij, aantal personen, aantal touringcars, verwachte aankomsttijd en of de bus tijdens het event blijft staan.

Je ontvangt dan ongeveer 2 dagen voor het evenement per e-mail alle informatie die je nodig hebt om bij het evenement te komen en eventueel te parkeren.

Wil je jouw bezoek aan Dominator Festival verlengen met een overnachting? Boek dan een camping pakket voor 2 nachten op de Dominator Camping of boek een compleet travel pakket inclusief ticket, 1,2 of 3 hotelovernachtingen, en transfer van en naar Dominator Festival. Wil je nog meer uit je weekend halen? Je kan zelfs een vierde overnachting boeken. Voor alle camping- en travel pakketten check je shop.dominatorfestival.nl.

Kom je met de auto? Als je Dominator Festival in je navigatiesysteem wilt invoeren is het adres Landgoed Duynenwater (voorheen E3 Strand) in Eersel. Het adres is Buivensedreef 10 5521 RN Eersel. Zet je navigatie uit zodra je de gele verkeersborden met Dominator Festival erop ziet. Deze wijzen je de snelste route naar het event.

Op shop.dominatorfestival.nl kan je een parkeerticket aanschaffen. Volg onderweg naar het festival de borden om bij het parkeerterrein te komen, volg hierbij te allen tijde de aanwijzingen van onze staff. Het is niet toegestaan om met een camper te komen en/of te blijven kamperen/overnachten op het parkeerterrein. Het parkeren is altijd op eigen risico.

Word je weggebracht en/of opgehaald? Lucky you! Maak in dit geval gebruik van de “Kiss & Ride” locatie. Deze wordt duidelijk aangegeven met borden en is goed bereikbaar voor zowel bezoekers als chauffeurs.

Als je met de taxi naar Dominator Festival komt, zorg er dan voor dat de chauffeur de borden ‘Taxi’ volgt richting de taxistandplaats. Als je het event verlaat, staan er taxi’s bij de aangegeven taxistandplaats.

Ben jij een van de geluksvogels die niet ver hoeft te reizen en stap jij op de fiets of brommer? Maak dan gebruik van de fietsenstalling. De stalling is gelegen nabij Dominator Festival en via bewegwijzering duidelijk aangegeven.