Dominator Festival 2022 FAQ

Dominator Festival 2022 vindt plaats op 15 & 16 juli in Eersel, Nederland. Lees alle informatie over het festival op deze pagina. Je vindt de Dominator Camping FAQ hier.

Algemeen

E3 Strand / Landgoed Duynewater
Buivensedreef 10
5521 RN Eersel
The Netherlands

De minimumleeftijd voor Dominator Festival 2022 is 18 jaar. Dit betekent dat je 18 jaar oud moet zijn op de dag dat je het festival betreedt. Hier maken we geen uitzonderingen op.

Het lijkt erop dat de weergoden met ons zijn voor Dominator Festival 2022! We verwachten zonnig weer en temperaturen rond de 25 graden, wat betekent dat we extra voorzorgsmaatregelen zullen nemen, extra activiteiten in en buiten het water zullen hebben en extra faciliteiten om ervoor te zorgen dat iedereen veilig kan feesten. Zorg ervoor dat je de komende dagen onze informatiepagina over het warmteprotocol blijft controleren, want we zullen deze regelmatig bijwerken.

Zonder doktersverklaring is het niet toegestaan ​​medicijnen te gebruiken. Als je wel een geldige doktersverklaring heeft, mag je medicatie meenemen.
Daarnaast is het mogelijk om deze tijdens het evenement op te bergen bij de EHBO.

Er zullen voldoende lockers aanwezig zijn op het evenement. Haal je locker nu in de voorverkoop als de kaartverkoop begint. Je ontvangt een lockervoucher en kunt deze bij de lockerbalie op het festival inwisselen voor een lockernummer en pincode.

Het kan wel eens voorkomen dat sieraden of andere waardevolle persoonlijke bezittingen gestolen worden tijdens evenementen. Samen met onze beveiligingsmedewerkers doen we er alles aan om dit te voorkomen. Wij adviseren je om waardevolle sieraden en andere zaken met (persoonlijke) waarde thuis te laten om te voorkomen dat je deze kwijtraakt.

Tijdens Dominator Festival is er voldoende keuze tussen eten en drinken. Heb je een speciaal dieet? Geen zorgen, we hebben ook vegetarische, veganistische en glutenvrije opties. Neem bij vragen contact met ons op via [email protected]

Als je eigen eten of drinken wilt meenemen is het alleen toegestaan op vertoon van doktersverklaring en in gesloten, ongeopende verpakking.

Alle soorten fotocamera’s zijn toegestaan ​​op het evenement, dus neem je camera’s mee en laat je vrienden zien dat je bij Dominator bent! Vergeet niet je foto’s op social media te delen met de hashtag #Dominator2022.

Tokens kunnen met pin of contant worden betaald. Zorg voor voldoende contant geld, want er is geen pinautomaat op het festivalterrein.

Nee, er zijn geen restricties. Het is niet nodig een testen voor toegang bewijs of vaccinatiebewijst te laten zien.

Heb je vragen of opmerkingen over Art of Dance of Dominator Festival? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we helpen je graag verder!

Contact details
[email protected]/[email protected] [email protected]
Dominator Festival Facebookpagina
Whatsapp (+31682590703)

Persverzoeken kunnen worden gestuurd naar [email protected], vanaf hier wordt uw verzoek + – 2-3 weken voor het evenement verwerkt.

Het drugsbeleid bij Dominator is nultolerantie. Dit betekent dat alle soorten soft- en harddrugs niet zijn toegestaan.

Er is een audio livestream van de Dominator mainstage. Je kunt live mee luisteren via deze website of via de Masters of Hardcore app!

Wij werken samen met verschillende uitzendbureaus voor ons barpersoneel. We raden je aan om online te kijken naar uitzendbureau’s die personeel voor events leveren en je hier aan te melden.

Er zijn powerbanks te koop en er zijn oplaadpunten met stopcontacten, je dient dus een kabel + adapter mee te nemen!

Hoe Reis Ik Naar Dominator Festival 2022?

Geen zin om te bobben? Dominator Festival is ook bereikbaar met de trein. Het dichtstbijzijnde station is Eindhoven Centraal. Het station is ongeveer 17 km verwijderd van de eventlocatie. Wil je de laatste trein halen? Zorg dat je niet later dan 23:00 weer terug op Eindhoven Centraal station bent.

Wees goed voorbereid op je reis en gebruik de ‘NS Reisplanner‘ of ‘9292’. Je kunt deze hulpmiddelen gebruiken om te achterhalen of (en hoe) werkzaamheden van invloed zijn op je reis. Plan je heenreis en terugreis een aantal dagen van tevoren met de app ‘Reisplanner Xtra’ of de website www.ns.nl.

Op zaterdag 16 juli vertrekken de eerste shuttle bussen om 10:00 uur vanaf Eindhoven Centraal en ze blijven gedurende de hele dag van en naar het event rijden. Zorg dat je op tijd vertrekt om de laatste trein op Eindhoven Centraal te halen! Shuttle bus tickets van/naar het festival zijn alleen verkrijgbaar in onze online pre-sale voor €10,00 ex fee.

Op vrijdag en zondag rijdt er een pendelbus van de camping naar station Eindhoven en terug. Volg de borden op het station en op het terrein om bij de pendelbussen te komen. Tickets voor de pendelbus op vrijdag en zondag (camping) zijn alleen in de online pre-sale verkrijgbaar voor €15,00 ex fee, dit is een retour ticket.

Op een makkelijke en comfortabele manier naar Dominator Festival reizen? Onze officiële buspartners organiseren busreizen vanuit heel Europa, inclusief de meeste Nederlandse vliegvelden. Check deze lijst om een buspartner vanuit jouw land en buurt te vinden. Bij veel van deze buspartners is het ook mogelijk om een eigen opstapplek aan te bieden en/of een hele eigen busreis te organiseren met bijkomende leuke extra’s.

Organiseer je zelf een busreis? Meld je dan een week voorafgaand aan het event eenvoudig aan via deze pagina. Vertel ons het volgende: je busmaatschappij, aantal personen, aantal touringcars, verwachte aankomsttijd en of de bus tijdens het event blijft staan. Als je hebt ingeschreven via de website dan is parkeren gratis.

Je ontvangt dan ongeveer 2 dagen voor het evenement per e-mail alle informatie die je nodig hebt om bij het evenement te komen en eventueel te parkeren.

Wil je jouw bezoek aan Dominator Festival verlengen met een overnachting? Boek dan een camping pakket voor 2 nachten op de Dominator Camping via de shop. Hotel packages zijn uitverkocht!

Kom je met de auto? Als je Dominator Festival in je navigatiesysteem wilt invoeren is het adres Landgoed Duynenwater (voorheen E3 Strand) in Eersel. Het adres is Buivensedreef 10 5521 RN Eersel. Zet je navigatie uit zodra je de gele verkeersborden met Dominator Festival erop ziet. Deze wijzen je de snelste route naar het event. Parkeren is altijd op eigen risico.

Parkeertickets

Op shop.dominatorfestival.nl kan je een parkeerticket aanschaffen. Volg onderweg naar het festival de borden om bij het parkeerterrein te komen, volg hierbij te allen tijde de aanwijzingen van onze staff.

Verschillende parkeerplaatsen voor festivalbezoekers en campingbezoekers

Hou er rekening mee dat we een verschillende parkeerplaats hebben voor festivalbezoekers en campingbezoekers. Het is niet mogelijk om zelf een parkeerplaats te kiezen. Volg de instructies van onze staff bij aankomst.

Invalideparkeerplaatsen

Op vertoon van een invalidekaart kunnen we een invalideparkeerplaats toewijzen. Laat bij aankomst de kaart zien en volg daarna de instructies van onze staff.

Elektrische auto’s opladen

Helaas is het niet mogelijk om elektrische auto’s op te laden op ons parkeerterrein.

Kamperen op de parkeerplaats

Het is niet toegestaan om te kamperen op onze parkeerplaats of om te overnachten in je auto.

Word je weggebracht en/of opgehaald? Lucky you! Maak in dit geval gebruik van de “Kiss & Ride” locatie. Deze wordt duidelijk aangegeven met borden en is goed bereikbaar voor zowel bezoekers als chauffeurs.

Als je met de taxi naar Dominator Festival komt, zorg er dan voor dat de chauffeur de borden ‘Taxi’ volgt richting de taxistandplaats. Als je het event verlaat, staan er taxi’s bij de aangegeven taxistandplaats.

Ben jij een van de geluksvogels die niet ver hoeft te reizen en stap jij op de fiets of brommer? Maak dan gebruik van de fietsenstalling. De stalling is gelegen nabij Dominator Festival en via bewegwijzering duidelijk aangegeven.

Toegang & parkeren

Dit is afhankelijk van verschillende dingen, zoals het ticket type, je parkeerplaats en je aankomsttijd. Volg bij aankomst de instructies van onze staff en raadpleeg hen als de ingang nog steeds onduidelijk voor je is. Let op: het is belangrijk dat je via dezelfde entree naar buiten gaat als waar je naar binnen komt.

Alle omwonenen die in aanmerking komen voor Dominator tickets hebben hier een brief over ontvangen per post. Omwonenen die deze brief niet hebben ontvangen, komen helaas niet in aanmerking.

Als je in het bezit bent van een invalidenkaart is er een invalidenparkeerplaats beschikbaar voor je. Spreek bij aankomst onze parkeerbegeleiders aan en laat de kaart zien, zij zullen je vervolgens naar de goede plek begeleiden.

Ticket Personalisatie

Tickets voor Dominator Festival 2022 moeten gepersonaliseerd worden. Indien je meerdere tickets hebt besteld, is het noodzakelijk om elk ticket per bezoeker te personaliseren. Het personaliseren van de andere tickets binnen je bestelling is mogelijk door in te loggen op je account (of door er een aan te maken als je dat nog niet hebt gedaan). Je kunt per account 1 ticket claimen.

Zodra iedereen binnen je bestelling zijn of haar ticket heeft geclaimd, ontvangt de hoofdkoper alle tickets via e-mail. Mocht dit nog steeds niet werken, dan kun je het beste contact opnemen met Paylogic Support. Pas nadat de personalisatie is voltooid, ontvang je je tickets per e-mail. Het is mogelijk om je tickets te personaliseren tot en met 16 juli 2022.

Heb je een fout gemaakt bij het personaliseren van je tickets of wil je je gepersonaliseerde tickets overdragen aan iemand anders? Je kunt de naam op je ticket wijzigen via Ticket Transfer. Gebruik het e-mailadres dat je hebt ingevuld bij het plaatsen van de bestelling en de barcode van het ticket dat je wilt wijzigen. De nieuwe eigenaar van het ticket ontvangt een aparte e-mail met het bijgewerkte ticket. De oude barcode wordt automatisch geannuleerd en wordt niet meer weergegeven in uw bestelling. Draag je ticket via deze link over aan iemand anders. Houd er rekening mee dat er kosten zijn verbonden aan het gebruik van Ticket Transfer.

Personaliseer je tickets voordat je ze via Ticketswap verkoopt. Na personalisatie ontvang je alle tickets.

Als je een verzekering hebt afgesloten kun je beroep doen op deze verzekering bij BookingProtect via hun website

Wat Je Wel (En Niet) Kunt Meenemen

Deodorantroller
Zonnebrand
Waterzak: alleen leeg
krukken
Bepanthen zalf
E-Smoker/Vape – behalve geopende navullingen

Vloeistoffen
Scherpe/gevaarlijke voorwerpen
Selfiesticks langer dan 1 m.
Paraplu’s
Eten en drinken
Alle soorten soft- en harddrugs