Dominator Festival

Veelgestelde vragen nieuwe datum Dominator Festival

Vandaag, 21 april, heeft de Nederlandse overheid aangekondigd de maatregelen rondom het Coronavirus (COVID-19) te verlengen. Alle evenementen die gepland staan t/m 31 augustus 2020 moeten verplicht worden uitgesteld. Het valt ons daarom ook heel zwaar om te moeten aankondigen dat Dominator Festival niet plaats kan vinden op 18 juli 2020, maar verplaatst wordt naar 17 juli 2021. Onze nieuwe Dominator Camping zal tevens terugkeren op de nieuwe datum met dezelfde pre-party line-up op de vrijdag.

Dit nieuws was te verwachten, maar het raakt ons desondanks hard. Dominator is het grootste hardcore festival ter wereld en ons team werkt er gedurende het hele jaar hard aan om duizenden hardcore fans van over de hele wereld te verwelkomen. We hoopten met heel ons hart dat we dat ook dit jaar weer mochten doen. Echter, staat de gezondheid van jullie, onze bezoekers, artiesten, het team en geliefden uiteraard voorop en daarom begrijpen we deze beslissing volkomen.

Ondanks dat deze situatie buiten onze macht ligt, hopen wij op jullie begrip. We hopen jullie volgend jaar te verwelkomen, daarom blijven reeds gekochte tickets en hotel/camping packages geldig voor de nieuwe datum, 17 juli 2021. Alle kaartkopers worden in de komende dagen persoonlijk benaderd via een e-mail betreft de volgende stappen. Zorg dat je ook je spam inbox checkt.

Stay safe, stay home, together we will DOMINATE!

De Nederlandse overheid heeft de maatregelen rondom het Coronavirus (COVID-19) verlengd. Alle evenement die gepland staan t/m 31 augustus 2020 moeten verplicht worden uitgesteld. Helaas betekent dit dat Dominator Festival niet plaats kan vinden op de originele datum (18 juli 2020), maar verplaatst wordt naar 17 juli 2021.

Alle tickets en hotel/camping packages voor Dominator Festival blijven geldig voor de nieuwe datum; 17 juli 2021. Dit betekent dat je Dominator Festival nog steeds kunt ervaren zoals je had verwacht.

Je hebt daarnaast de mogelijkheid om te kiezen voor een Art of Dance & Q-dance Events voucher, waarvan de waarde gelijk staat aan jouw initiële ticket order, die gebruikt kan worden voor een van de andere Art of Dance of Q-dance events in 2021 of 2022. We hopen dat je van een van deze opties gebruik kunt maken en je te kunnen verwelkomen op een van onze events in de nabije toekomst. Door een van deze opties te kiezen, help je de industrie enorm. Met jouw steun kunnen we ook in de toekomst Dominator Festival blijven organiseren.

Als je een ticket of hotel/camping package hebt gekocht heb je van ons een e-mail ontvangen. Hiermee kun je tot uiterlijk 22 mei 2020 je voorkeur aan ons doorgeven.

Alle tickets of hotel/camping packages voor Dominator Festival blijven geldig voor de nieuwe datum; 17 juli 2021. Als je er niet bij kunt zijn op de nieuwe datum van Dominator Festival (17 juli 2021), bieden we je de mogelijkheid om jouw tickets of hotel/camping packages in te wisselen voor een Art of Dance & Q-dance Events voucher. De waarde van deze voucher is gelijk aan de waarde van jouw order (inclusief servicekosten). Met deze voucher kan jij tickets kopen voor een van onze toekomstige events. De voucher is geldig tot 31-12-2022.

Als je niet van plan bent om Art of Dance & Q-dance Events in de toekomst te bezoeken, kan je een terugbetaling aanvragen. Houd hierbij rekening dat de terugbetalingen vanaf 1 maand na Dominator Festival 2021 worden verwerkt, in overeenstemming met de nieuwe regulering.

Als je een ticket hebt gekocht heb je van ons een e-mail ontvangen. Hiermee kun je je voorkeur aan ons doorgeven.

Als je een ticket of hotel/camping package hebt gekocht ontvang je van ons een e-mail. Hiermee kun je tot uiterlijk 22 mei 2020 je voorkeur aan ons doorgeven. Bij geen reactie, wordt je ticket automatisch geldig voor de volgende editie van Dominator Festival.

Nee, alle tickets en hotel/camping packages blijven geldig voor de nieuwe datum; 17 juli 2021. Je hoeft hier verder niets voor te doen.

Als je een hotel/camping package voor Dominator Festival hebt gekocht, bieden we je de volgende opties:

  1. Jouw order blijft geldig voor de nieuwe datum; 17 juli 2021. Dit betekent dat je Dominator Festival kunt beleven zoals je in gedachte had.
  2. Jouw order wordt omgezet in een Art of Dance & Q-dance Events voucher. De waarde van deze voucher is gelijk aan de waarde van jouw order (inclusief servicekosten). Met deze voucher kan jij tickets kopen voor een van onze toekomstige events. De voucher is geldig tot 31-12-2022. Je ontvangt deze elektronische voucher per email uiterlijk eind juni.

Geef ons jouw keuze door voor 22 mei 2020. Door een van deze opties te kiezen, help je de organisatie van Dominator Festival enorm. Met de steun van onze fans kunnen wij ook in de toekomst onze events blijven realiseren. Als je helaas geen gebruik kunt maken van bovenstaande opties, kan je een terugbetaling aanvragen. Terugbetalingen worden vanaf 1 maand na Dominator Festival 2021 verwerkt. 

Als je een hotel/camping package hebt gekocht heb je van ons een e-mail ontvangen. Hiermee kun je je voorkeur aan ons doorgeven.

Je ontvangt een e-mail van onze ticketing partner Paylogic met daarin de elektronische voucher. Naar verwachting ontvang je de voucher halverwege juni indien je een ticket hebt gekocht en eind juni indien je een travel package hebt gekocht. De e-mail bevat informatie over hoe je de voucher exact in kan zetten. Als je tickets wilt kopen voor een ander evenement van Art of Dance of Q-dance  kun je de vouchercode tijdens het betalingsproces invoeren. Als het bedrag van de voucher het bedrag van je nieuwe bestelling overschrijdt, wordt binnen 24 uur een nieuwe voucher met het resterende bedrag uitgegeven. Als het bedrag van je nieuwe bestelling het bedrag van de voucher overschrijdt, wordt het verschil automatisch verrekend en moet dit worden bijbetaald tijdens het betalingsproces. De voucher blijft geldig tot 31 december 2022.

We werken hard aan de technische oplossing voor de vouchers. We verwachten dat je uiterlijk half juni de elektronische voucher vanuit onze ticketpartner Paylogic ontvangt indien je een ticket hebt gekocht en uiterlijk eind juni wanneer je een travel package hebt gekocht.

De voucher wordt uitgegeven aan de oorspronkelijke koper. Het is mogelijk te voucher over te dragen aan iemand anders.

Ja, je kunt kiezen voor het Art of Dance of Q-dance evenement van jouw voorkeur. Hieronder vallen; Masters of Hardcore, Qlimax, Defqon.1, Supremacy, X-Qlusive events, Qapital en nog veel meer. Genoeg keuze!

In lijn met de regeling opgesteld door de brancheorganisaties, het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur, ontvang je de refund uiterlijk een maand na de nieuwe datum van Dominator Festival, 17 juli 2021. Meer informatie over deze regeling is te vinden op bewaarjeticket.nl.

Wij kunnen helaas geen informatie geven over niet-officiële ticket resellers, zoals TicketSwap, Marktplaats en Ticket4u, omdat wij geen officiële samenwerking met hen hebben. Je kunt proberen contact op te nemen met de reseller en/of met de persoon die jou (een) ticket(s) heeft verkocht, omdat hij/zij een e-mail ontvangt met informatie over de verplaatsing van het evenement en de vervolgstappen.

Helaas valt het buiten onze macht om je te helpen bij het verkrijgen van alternatieve oplossingen/restituties voor producten die zijn gekocht bij andere bedrijven dan onze officiële ticketpartner, Paylogic. We raden je aan contact op te nemen met het bedrijf waar je een hotel en/of vlucht hebt geboekt. Onze ervaring is dat zij je waarschijnlijk kunnen helpen in deze situatie.

Ja, alle locker vouchers, pendelbustickets en/of parkeerkaarten zijn geldig voor de nieuwe datum.

Alle artiesten die zijn aangekondigd voor de camping pre-party op vrijdag 17 juli 2020, hebben bevestigd dat zij op de nieuwe pre-party datum aanwezig zullen zijn; 16 juli 2021.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via [email protected] en Facebook Messenger. Wij helpen je graag met al je vragen en benodigde informatie. Let in de tussentijd goed op jezelf; samen komen we hier doorheen.