Dominator Festival

Veelgestelde vragen nieuwe datum Dominator Festival

Dominators,

We willen jullie bedanken voor al jullie support het afgelopen jaar en het behouden van jullie tickets. Ons team kan niet wachten om jullie weer te mogen verwelkomen op een spectaculaire nieuwe editie, 15 & 16 juli 2022. Deze kun je zeker niet missen! Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de komende editie.

Together we will DOMINATE! šŸ–¤

Dominator Festival vindt plaats op 15 & 16 juli 2022. Reeds gekochte tickets/camping packages blijven geldig voor deze datum.

We hopen je dan te zien!

Alle tickets en hotel/camping packages voor Dominator Festival blijven geldig voor de nieuwe datum; 15/16 juli 2022. Dit betekent dat je Dominator Festival nog steeds kunt ervaren zoals je had verwacht.

 

Nee, alle tickets en hotel/camping packages blijven geldig voor de nieuwe datum; 15/16 juli 2022. Je hoeft hier verder niets voor te doen.

Met betrekking tot vragen over tickets gekocht via TicketSwap adviseren wij direct contact op te nemen met TicketSwap.

Dominator Festival heeft een samenwerking met TicketSwap. Dit betekent dat alle tickets verkocht via TicketSwap zijn gecanceld en opnieuw uitgegeven op naam van de nieuwe koper. De nieuwe koper heeft dezelfde rechten als de kopers die hun ticket via Paylogic hebben aangeschaft, rekening houdend met de prijs betaald door de nieuwe koper met een maximum van de originele ticket prijs.

Wij kunnen helaas geen informatie geven over niet-officiƫle ticket resellers, zoals Marktplaats en Ticket4u, omdat wij geen officiƫle samenwerking met hen hebben. Je kunt proberen contact op te nemen met de reseller en/of met de persoon die jou (een) ticket(s) heeft verkocht, omdat hij/zij een e-mail ontvangt met informatie over de verplaatsing van het evenement en de vervolgstappen.

Helaas valt het buiten onze macht om je te helpen bij het verkrijgen van alternatieve oplossingen/restituties voor producten die zijn gekocht bij andere bedrijven dan onze officiƫle ticketpartner, Paylogic. We raden je aan contact op te nemen met het bedrijf waar je een hotel en/of vlucht hebt geboekt. Onze ervaring is dat zij je waarschijnlijk kunnen helpen in deze situatie.

Ja, alle locker vouchers, pendelbustickets en/of parkeerkaarten zijn geldig voor de nieuwe datum.

Alle artiesten die zijn aangekondigd voor de camping pre-party hebben bevestigd dat zij op de nieuwe pre-party datum aanwezig zullen zijn; 15 juli 2022. De volledige line-up wordt op een later moment bekend gemaakt.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via [email protected] en Facebook Messenger. Wij helpen je graag met al je vragen en benodigde informatie. Let in de tussentijd goed op jezelf; samen komen we hier doorheen.