2 dagen op Dominator Festival!

Jouw weekendplanning voor 15 & 16 juli

Het is 15 juli en je hebt net je wekker uitgezet, het is tijd voor Dominator! Je pakt nog de laatste dingen in voor het weekend en je bereid je voor op de reis naar het meest beruchte pretpark in de geschiedenis, waar je de komende twee dagen zult verblijven. Samen met 50.000 hardcore heads van over de hele wereld ben jij klaar voor de meest extreme Dominator ervaring van je leven. We nemen je mee op een reis door 2 dagen Dominator Festival. It’s going to be one Hell of a Ride!

Jouw spot op de camping

First things first. Om de komende dagen goed door te komen zet je meteen je tent op. Zoek een mooie plek uit op de allereerste Dominator camping, pak je spullen uit en zet alles klaar. Het gereed maken van je camping spot vergt behoorlijk wat energie, wanneer je helemaal klaar bent kan je de tijd nemen voor een lekkere snack, chillen in de chill out areas of zelfs even een duik nemen!

Begin goed op de pre-party

Wanneer de avond begint, kan alle Dominator insanity beginnen. Verzamel je party crew en ga direct door naar het festivalterrein dat zojuist geopend is. Daar ren je natuurlijk direct naar de pre-party waar Miss K8, Tha Playah, Nosferatu, Scarphase, Bass-D, Barber en Tha Watcher al op je staan te wachten om dit weekend goed af te trappen.

Koop je tickets, camping packages, hotel packages en bus reizen nu op dominatorfestival.nl/shop.

Festival day

Na de pre-party van afgelopen nacht kan je niet wachten om erachter te komen hoe de rest van het festivalterrein eruitziet. Na een stevig ontbijt ben je helemaal klaar voor de opening van het festival. Of je nou vanuit je comfy hotel komt of direct vanaf de camping, om 11:00 uur stipt sta jij midden in ons heropende pretpark. Klaar om alle attracties die al die jaren dicht zijn geweest te ontdekken. First stop: de Mainstage!

Check alle areas

Op Dominator Festival heb je niet 1, niet 2 maar 7 (!) stages. En met meer dan 100 artiesten moet je nu toch wel echt moeilijke beslissingen gaan nemen. Welke stage ga je bezoeken en wanneer? Natuurlijk heb jij de line-up al ver van tevoren bestudeerd en weet jij precies welke artiesten je absoluut niet wilt missen.

Ontdek het park

Naast losgaan bij alle 7 areas is er nog veel meer te doen in ons pretpark. Heb je honger gekregen van alle excitement? Ga dan langs een van de food courts en haal wat eten om je honger te stillen. Klaar voor wat actie? Dan moet je zeker nog een ritje meepakken in een van de attracties die je over het gehele terrein kunt vinden. Zorg wel dat je goed vastzit, dit pretpark was niet voor niets al die tijd gesloten…

Neem de omgeving in je op

Je bent 2 dagen op rij op een unieke locatie te vinden. Neem voor jezelf even de tijd om alle vette en gedetailleerde stages te checken, een stukje over het strand te lopen, een duik in het water te nemen om af te koelen van al dat hakken en om natuurlijk even van de mooie omgeving te genieten. Heb je het allemaal in je opgenomen? Tijd om weer door te hakken!

Bekijk de eindshow

Na een hele dag vol met de vetste hardcore sets, activiteiten en chill sessies tussendoor is de tijd voor het beslissende moment aangebroken. De laatste 30 minuten van Dominator Festival: de beroemde eindshow. Zorg dat je met iedereen van je hardcore crew samenkomt bij de Mainstage voor de laatste act van de dag. Benieuwd wat je kan verwachten? Check hier de eindshow van 2019.

De silent disco afterparty

Dacht je dat de dag nu ten einde is gekomen? Think again! Met een camping package ben jij nog lang niet klaar. Na een MIND-BLOWING eindshow op de Mainstage gaat het feest nog even door tijdens de silent disco afterparty! Als echte Dominator ben jij natuurlijk helemaal ready voor nog wat extra uurtjes vol met hardcore madness. Doe je koptelefoon op en gaan met die banaan!

Koop je tickets, camping packages, hotel packages en bus reizen nu op dominatorfestival.nl/shop.